vineri, 4 decembrie 2009

BALUL BOBOCILOR CHIMISTI

O zicala romaneasca spune ca toamna se numara bobocii.Ne-am propus, asadar organizarea "Balului Bobocilor Chimisti".În lumina acestei idei, Balul Bobocilor este conceput ca un mijloc de a-i reuni pe studenti sub tutela unor aspecte comune si esentiale pentru viata studentească.Divertismentul, participarea la actul de creatie artistică, competitivitatea, socializarea, toate acestea motivează în cel mai înalt grad participarea studentilor la Balul Bobocilor dedicat lor în întregime :o seara plina de concusuri, premii, distractie si voie-buna.Studentii isi vor demonstra calitatile in cadrul concursurilor de dans si de karaoke,numeroase formatii si DJ pe placul studentilor, asigurand distractia totala. Cea mai frumoasă dintre studentele de anul I ale Facultatii de Chimie si cel mai frumos student din anul I al aceleiasi facultati, trebuie găsiti si premiati. Se vor ocupa de asta organizatorii evenimentului, membrii ASCIS. Pentru a castiga titlul de MISS respectiv MISTER BOBOC CHIMIE,baietii si fetele trebuie sa depaseasca probe inedite si, in acelasi timp, captivante pentru publicul care ii va admira.
Mai jos puteti admira frumoasele si frumosii boboci, inscrisi in competitie; de asemenea va puteti spune pararea despre participanti si sa-i votati pe cei care considerati ca merita titlul de Mister si Miss.
Ciobanu Maria
Talin Iustina
Barbu Raluca


Axinte Ramona
Insuratelu Nicoleta



Ciubotariu Ovidiu
Paul Filipescu ( daca doriti sa il votati pe Paul, votati Ionut Novac( retras din motive personale), deoarece din motive tehnice nu poate fi adaugat in sondaj; va multumim pentru intelegere)

Lucian
Poleac Ionut Nechifor Vlad




28 de comentarii:

  1. nicoleta votati fata e frumusik rau:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria e tare de tot votatio:))

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt dragutze toate
    si draguti

    RăspundețiȘtergere
  4. raluca merita sa castige...:);))

    RăspundețiȘtergere
  5. raluca e frumushik..:*:*votati'o:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ovidiu merita sa ia titlul de mister boboc!Nici nu se pune problema sa iasa altcineva avand in vedere ca indeplineste toate criteriile!

    RăspundețiȘtergere
  7. raluuucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:XXX!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. baietii sunt mai draguti decat fetele

    RăspundețiȘtergere
  9. In sfarsit balul bobocilor organizat de ASCIs,...PANA LA CAPAT, ASA SA MEARGA.

    RăspundețiȘtergere
  10. maria merita sa ia miss-ul :*

    RăspundețiȘtergere
  11. vlad e frumusel rau .....el merita sa castige titlul de mister boboc....poop la tn:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Prea multe pretentii are organizarea la piese, ca cica sunt prea obscene unele parti din colaj, desi se faceau dinastea si la liceu si nu se plangea nimeni, dar in fine...alta problema, ce-s cu invitatii?...domnii din organizare trebuiau sa se gandeasca si la public, nu numai la preferintele muzicale proprii, ca presupun ca astfel au fost alesi invitatii aia, ca alt motiv nu gasesc, ca artisti locali ieftini gaseati si alte genuri, nu neaparat astia ;)...inca o problema f importanta, sper sa fie o proba foarte riguroasa de cultura generala, altfel nu are niciun farmec, se stiu castigatorii dinainte, influenta a fost mare, credeti-ma, doar o proba de cultura generala poate schimba situatia ;)...multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. buna vreau s asigur k nu se stie castigatorul dinainte..o s fie totul inregula si nu o s iasa castigatorii dupa preferintele unora...eu fac parte din staful de organizare :)) si te asigur k totul o s fie ok si o sa castige cine merita app in legatura cu cine vine s cante nu au fost alesi dupa preferintele noastre...va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ai dreptate ultimul care te`ai semnat ANONIM k si mine.
    In afara de chestia cu castigatorii...Nu organizatorii decid...si juriul ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. raluk e skumpik tare.Votatio , merita sa castige titlul de miss:*:*:*(poop la tn girl!)esti tare n-am ce zice....

    RăspundețiȘtergere
  16. :))) sunteti culmea fratilor... ce stiti voi? ati pus osu' la treaba la organizat un bal? eu am 2 la activ si mi s-a acrit... daca sunteti ,mai breji faceti voi in locu' tuturor :-< [-(

    RăspundețiȘtergere
  17. cand facem un sex nebun.....ioane..:))

    RăspundețiȘtergere
  18. imi place la nebunie poza ta:X:X:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  19. vlad e mai bun decat tine ion la pat ca tine :>:>:>:>din proprie experienta :>:>:>:>

    RăspundețiȘtergere
  20. ioane sa stii k dupa bal ti-am pregatit o surpriza :X:X:X:X: sa nu ai alte planuri :X:X:X:X: va fi proba secreta ;););)

    RăspundețiȘtergere
  21. ioane mai ai tatuajul ala in zona intima???????????????

    RăspundețiȘtergere
  22. ioane vino si spala pe jos ... ai lasat un dezastru as noapte ... vino si spala lenjeria ai patato , ti sa rupt ata ....:)) dar eu oricum te iubesc...:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  23. wa prea tare momentul de la bal postat pe you tube,,prea misto ,bv!.........dinco

    RăspundețiȘtergere